Mrtví králové pěvců

L. M. Lohr a M.S. Raper


Toto je záznam rozhovoru s Jimem Morrrisonem, ze záhrobí a to během nedávné seance pořádané na jeho pařížské hrobce . Jeho interpretace je subjektivní pohled jednotlivce ...

Otázka : " Jaké prorocké vize nám odhalila bohyně ve Fatimě ?".

Odpověď : " Nějaký básník, moje drahé děti , nějaký příšerný keltský veršotepec z Transcendentálního Ostrova Věčného Spánku tuhle diskutoval o svých vizích . Vykládal o tom, jak viděl tvář Bohyně vycházející nad oceánem při svojí návštěvě starodávného svatého města zvaného Ur daleko od sumerské pevniny . Povídal, že viděl návrat svatého muže s rozzářeným obličejem, co si říkal Bledý Král Ještěrka , vzkříšeného coby nějaký citlivý umělec-bretonec, veršotepecký král generace do konce milénia odsouzené k záhubě. Vzhlédl nahoru a uviděl nebe přímo před sebou. A na nebi spatřil anděly chvějící se ve studené průtrži přicházející bouře. Vzlétl nahoru , polaskal se s nepřízní počasí a pevně uchopil blesk, jenž sjel z bouřky. Zasadil sémě rozkladu pro bohyni s havraními vlasy, bohyni Babylónu a viděl , že z tohoto spojení nevzešlo nic dobrého !".

Otázka : " Co my jako smrtelníci - dokud patříme do této říše - můžeme udělat nejdůležitějšího ?".

Odpověď : " Vzpomínky, miláčkové. Vzpomínky jsou prostředkem smrtelných k tomu, aby se dotkli království nesmrtelnosti - ale jen pro pomíjející okamžik. Písně, poezie a mluvené slovo jsou možností sdělit naše vzpomínky těm, kteří nám naslouchají v temných okamžicích , kdy si nás studená bohyně technologie přitiskla ke svým studeným prsům...".

Otázka : " Co je prapůvodní síla ve vesmíru ?".

Odpověď : " Chaos. Kvůli chaosu existuje pořádek . Proto bůh chaosu dovoluje vesmíru růst určitým způsobem . Právě principy chaosu udržují plynulý pohyb času a nám umožňují pohybovat se neslyšeni a neviděni.".

Otázka : " Je něco, co bys rád sdělil dnešní generaci v této době, kdy se blížíme k příchodu milénia ?".

Odpověď : " V nadcházejícím období mnohé bude rozhodnuto . Beru si ponaučení ze svých návštěv ke břehům reality , kdy jsem vyzkoušel sladké mléko z ňader Ashtoreth-Astarte.Viděl jsem ztracené lapkovo Mo-jo houpající se ve větru osudu a padl jsem na kolena a modlil se k rohaté bohyni filištínské. Na jejich pružných prsech jsem dřímal eón a jeden den a ona mne nepřetržitě napájela mlékem do mých .... ".


Naneštěstí byla seance přerušena pařížskou policií. Policie jako důvod uvedla zákaz shlukování na veřejném prostranství. Spíše se však jednalo o nepochybný vliv duchovna či něčeho jiného , jenž nechtělo, aby pravda vyšla najevo.

Zde uvádím záznam rozhovoru hovoru s Jimmy Hendrixem ze záhrobí, uskutečněného během seance na jeho hrobce v Seattlu, stát Washington. Jak bylo dříve uvedeno, interpretace jsou subjektivní pohled jednotlivce...

Otázka : " Řekni mi kdo nebo co má na svědomí kruhy v obilí na anglickém venkově ?".

Odpověď : " Hele, chlape, to je parta vožralejch skřítků. Kapíruješ? Pořádaj' nájezdy na sklepy s pivem v domě starýho Pendarvise na Cornwallu, potom se seberou a vyvádějí jako zplozenci pekla na pšeničnejch polích ve vnitrozemí. Pamatuju si , jak jsem zrovna vyrazil dobývat Londýn a měli jsme vystoupení dole na Brightonu. Vomdlel jsem v uličce za hospodou , kde jsme hráli a když jsem se probudil, měl jsem kruh na mým afru.".

Otázka : " Páni ! Byl to jeden z obyčejných kruhů nebo to vypadalo jako lokýnky ?"

Odpověď : " No, nejsem si jistej, ale nějaká ženská povídala, že vypadám přesně jako Elvis. Někdo jinej říkal, že to vypadá jako dva kopulující krkavci a že to musí představovat starověký symbol Morrigany, plodné krkavčí královny války v keltský mytologii.".

Otázka : " Když jsi měl spoustu volného času v posledních dvaceti šesti letech nebo tak nějak, slyšel jsi nějaké zajímavé zvěsti ?".

Odpověď : " Hmmm... slyšel jsem, že stará egyptská bohyně Isis právě spolupracuje s nějakou chytrou bohyní Sophií a chtějí nám přinést matriarchát, založeném na uctívání bohyně a to někdy okolo roku 2007. Taky jsem slyšel , že americká vláda se právě snaží nějak šíleně rychle někam zašít všechny UFO a celou tu roswellskou polemiku. Vypadá to, že pár ruských špionů se připlížilo až moc blízko k Oblasti 51 a dostali napráskáno od federálů.".

Otázka : " Pověz nám , jestli Mayský kalendář , udávající konec světa 23. prosince 2012 je skutečný nebo byl špatně vyložen ?".

Odpověď : " Všechno, co vím je to, že spousta lidí pobíhá kolem dokola s miléniovou horečkou a všichni jsou vyděšení. No, přestaňte se strachovat , protože s tímhle nemůžete udělat vůbec nic. Kosmický kolečka se točí navzdory naším nadějím a touhám a naše osudy jsou v božích rukách.".

Otázka : " Za předpokladu, že reinkarnace je proces spirituálního růstu - kdy tvoje duše zase vstoupí do tohoto světa ?".

Odpověď : " Čtrnáctýho srpna 2008. Narodím se mladým manželům na předměstí New Orleansu v Louisianě a mojím osudem bude oživit téměř zapomenuté umění Missisipi delta blues.".

......




** Amber Stories ver. 1.1 **