Seznam recenzí na povídku


Pavel a Petr Harašímovi: Hedvábná Práce

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: carcass
e-mail: cieluch@risc.upol.cz.
Názor: Zda se, ze konecne nekdo dostal dobry napad na povidku. Opravdu se mi to libilo, jak prubehem cele akce, tak dobrym koncem. Jen mne udivuje, ze jsem tuto povidku nikde nevidel, ani v Ikarii.
Hodnocení: 8
Dne: 26.1.1996, 0:00


Recenzent: Proof
e-mail: misal@risc.upol.cz
Názor: Dalsi dukaz, ze k napsani dobre (dokonce velmi dobre) povidky neni nutne potreba originalni namet. Nebot nadlide s psi schopnostmi vytvoreni a vyuzivani nejakou tajemnou organizaci nejsou v SF nic neobykleho. Nejvice na povidce ocenuji atmosferu. Jak
Hodnocení: 8
Dne: 1.2.1996, 0:00


Recenzent: Ori
e-mail: l94351@vsb.cz
Názor: Asi nejlepší povídka na této stránce jakou jsem zatím četl.Ne snad nápadem,jako zpracováním -občas bohužel shazovaným zbytečnými překlepy.Přestože je povídka dost dlouhá chtělo by to její motivy rozpracovat na ještě větší ploše.
Hodnocení: 8
Dne: 6.2.1996, 0:00


Recenzent: Oldman
e-mail: stepina.mirek@opf.slu.cz
Názor: Této povídce při letmém pohledu nemůžeme vytknout žádnou chybu, snad jen občasné překlepy, ale ty nejdou na vrub autora, ale toho kdo ji přepisoval. Při pozornějším čtení čtenářům neunikne jistý neorganický nesoulad mezi délkou povídky a dějem v ní obsaž
Hodnocení: 8
Dne: 14.2.1996, 0:00


Recenzent: Ergo
e-mail: P.Cisar@eko.pcs.cz
Názor: Cista prace. Jen tak dal.
Hodnocení: 8
Dne: 18.3.1996, 0:00


Recenzent: Pekos
e-mail: stepina.mirek@opf.slu.cz
Názor: Dost dobre napsana sci-fi, davajici ctenari skvelou moznost vychutnat si pribeh az do konce.
Hodnocení: 8
Dne: 11.4.1996, 0:00


Recenzent: Mozol
e-mail: janca@uvss.fme.vutbr.cz
Názor: Je to úlet. Ale chtít tak žít? Takový Vachtanger se asi těžko zakousne s chutí do krvavého steiku nebo vyřádí na pevné sedumnáctce. Číst se to dá (tedy představit si to) ale film, zobrazit to, to se nedá. No prostě skvostná povídka.
Hodnocení: 8
Dne: 22.1.1998, 17:09


Recenzent: zip
e-mail:
Názor: To je jedna z nejlepších povídek, kterou se poslední dobou četl. Doufám, že to autorovi vydrží a napíše něco dalšího.
Hodnocení: 8
Dne: 30.9.1998, 10:09


Recenzent: D.i.C.
e-mail: ffoe@post.cz
Názor: Jo, dobrá povídka. Teď výhrady: pokud je text od vypravěče a ne od konající postavy, neměly by v něm být obsaženy prvky hodnocení: viz. byl to přece jen srab, hodnocení věcí mělo vycházet z konání postav. Potom, mi k celkově kyberpankovým kulisám nesedí příliš humanisticko-optimistické filosofování, a také se mi zdá, že h-o filosofování je příliš mnoho na úkor fyzického děje, podotýkám děje, ne akce. Potom to někde působí příliš rozvláčně. Chtělo by to ještě vyleštit po stylistické stránce. A líbil by se mi přízemnější konec, ale to je čistě subjektivní. A ještě jedna věc: v kyberpanku a to v tom nejvíce in, Snowcrash a spol, je inflace odborných - pseuoodborných názvů. Jako kulisa je to fajn, ale nesmí to přesáhnout jistou úroveň. Tady je to na hranici, možná o píď za ní. Až dosud jsem kritizoval, ale na začátku jsem řekl - jo, dobrá povídka. Nestálo by mi za to ztráce s psaním recence na špatnou (pokud mě nezveden z křesla)
Hodnocení: 6
Dne: 29.10.1998, 11:01



** Amber Stories ver. 1.1 **